Min nye strikketøjs-taske

Kender I det?

Jeg har reoler, kurve, poser og kasser, som jeg fylder med mine igangværende projekter. Ved siden af sofaen står to kurve med de strikke- og hækleprojekter som jeg arbejder med lige pt. – og der ligger såmænd også en bunke sytøj på spisebordet. Min væv fylder halvdelen af fjernsynsstuen, mit vævebrædt til brikvævning ligger på gulvet i spisestuen, trendbordet fylder halvdelen af bryggerset, og min kartemaskine og ulden fra mine får Molly og Magda kæmper om den anden halvdel af pladsen i bryggerset med mit karteflor, bobleplast og sko-fiduser. Så jo, jeg har faktisk ret godt styr på mine ting!

Men når jeg om morgenen skal ud ad døren, så skal jeg altid styrte rundt for at finde en passende plastic-pose uden for mange reklamer til det håndarbejde, som skal forsøde min transporttid til og fra arbejde. Men ikke længere: Jeg er blevet færdig med min strikke-tøjs-taske 🙂

Materialer til taskeStoffet har jeg vævet i 3-1 kipper af noget af det første vævegarn jeg købte på www.DBA.dk , da jeg begyndte at væve for 7 år siden. Min chef, Mette fik sin mor til at brodere blomster på forsiden, og hankene var nogen jeg fandt, da vi ryddede min farmors hus for nogen år siden. Kun foret er nyt – og købt billigt hos www.stofogstil.dk . Alt i alt lige den type håndarbejde som jeg synes er så fantastisk: Lidt nyt, lidt gammelt, lidt lånt og lidt blåt…

Og vupti – en søndag eftermiddag senere:

Færdig taskeMærket

Dette indlæg blev udgivet i Generelt, Syning og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Min nye strikketøjs-taske

  1. Pingback: Historien om Det Mislykkede Filte-projekt | Uldkonen.dk

  2. Pernille skriver:

    Hvor ser det bare godt ud! Hvis du engang får tid, ønsker jeg mig da også sådan en 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *