Særk i hør

Håndarbejdsmæssigt har det været et dejligt, travlt forår. Jeg har både fået syet, hæklet, strikket, filtet og spundet. Lad os begynde med mit nye vikingetøj, for det er jo trods alt det, der står mit hjerte nærmest.

01 SærkSærken er syet i 100% ubleget hør fra Stof 2000. Mønstret er med udgangspunkt i Nille Glæsels bog “Vikinger“.

Min første særk var i en bleget hør/polyester blanding, og syet i en str. alt-for-stor, så der var plads til både ski-undertøj, jeans og sweater indenunder. Men om sommeren kunne jeg slet ikke ånde i den, og den var ikke behagelig at have direkte på kroppen.

Denne særk er syet i 100% hør og så tilpas kropsnær, så jeg føler mig påklædt og ikke udklædt med den på…

 

Dette indlæg blev udgivet i Særk, Syning, Vikingerier og tagget . Bogmærk permalinket.

Et svar til Særk i hør

  1. Pernille skriver:

    Ej hvor er det godt du har lagt alle dine ting ind. Men Hov? Har du ikke glemt dine sko? Og en masse andre ting? Nålebundede pulsvarmere?
    men dejligt at du er begyndt at blogge, og glæder mig til at følge den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *